Соціологи з'ясували, кого американці вважають головним ворогом

Читать на русском
Опитування, яке було проведено з 1 по 10 лютого шляхом телефонних дзвінків на номери випадкових людей старше 18 років, показав, що американці вважають головним ворогом США КНДР.

Опитування, яке було проведено з 1 по 10 лютого шляхом телефонних дзвінків на номери випадкових людей старше 18 років, показав, що американці вважають головним ворогом США КНДР.

Про це повідомляє центр дослідження громадської думки Gallup International, передає «Слово і Діло».

Що означає «кремлівський список» США для Росії та Путіна?США ініціювали кремлівський список санкцій, до якого увійшли російські мільярдери з оточення Путіна та представники держкомпаній. Які санкції будуть найбільш ефективними та чи вплинуть на позиції президента РФ, міркували експерти.

«51% опитаних американців сказали, що Північна Корея є найбільшим ворогом США. Цей показник в три рази більше, ніж в попередні роки», - йдеться в повідомленні.

Експерти заявляють, що це спровоковано північнокорейськими ракетними випробуваннями і загрозою ядерної війни, які призвели до перепалки слів між Кім Чен Ином і Дональдом Трампом, яка тривала протягом минулого року.

Друге місце зайняла Росія з 19% голосів. За словами експертів, ймовірно, є важливим фактором звинувачення Росії у втручанні в президентські вибори США 2016 року. Демократи приблизно в три рази частіше, ніж республіканці, називали Росію головним ворогом США.

На третьому місці опинився Китай з 11% респондентів, за ним слідом йде Іран із 7%. Так як Північна Корея та Росія домінують у новинах протягом останніх місяців в США, Іран і Китай «відійшли в минуле».

Раніше соціологи розповіли, що за півроку рейтинг Трампа впав до найнижчої позначки.

Нагадаємо також, екс-секретар Держдепу США назвала президента РФ Володимира Путіна «загрозою національній безпеці».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: