За півроку рейтинг Трампа впав до найнижчої позначки – соцопитування

Читать на русском
Рейтинг президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа встановив антирекорд за 200 днів у Білому домі.

Рейтинг президента США Дональда Трампа встановив антирекорд за 200 днів у Білому домі.

Про це свідчать дані опитування CNN, повідомляє «Слово і Діло».

Рейтинг Трампа встановив історичний антирекордЗа півроку правління Дональд Трамп має найнижчий рейтинг підтримки серед всіх президентів США за останні 70 років.

«За шість місяців президентства загальний рейтинг схвалення Дональда Трампа впав до найнижчої точки. Три чверті американців говорять, що вони не можуть довіряти майже всьому, що чують від Білого дому», – йдеться в повідомленні.

Згідно з результатами опитування, оцінюючи перші 200 днів перебування Трампа в Білому домі, 38% опитаних вважають його президентство успішним, а 56% – невдалим.

Відзначається, що лише один колишній президент мав рейтинг схвалення, нижчий за 50%, на відповідному етапі президентства – рейтинг Білла Клінтона в 1993 році становив 44%.

Крім того, 62% опитаних говорять, що заяви та дії Трампа з моменту вступу на посаду зробили їх менш упевненими в його здатності бути президентом. На противагу цьому і Барак Обама, і Джордж Буш вважалися успішними главами США на цьому етапі президентства (56% для Буша, 51% для Обами).

Опитування на замовлення CNN проводилося телефоном із 3 до 6 серпня 2017 року, були опитані 1018 громадян США. Похибка становить +- 3,6%.

Раніше повідомлялося, що Трамп не згоден зі своїм антирейтингом у США.

Нагадаємо також, що Трамп потрапив до рейтингу найвпливовіших блогерів світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: