США закликали Україну подвоїти зусилля в проведенні реформ

Читать на русском
Держдеп США в річницю подій Революції Гідності закликав Україну подвоїти зусилля з проведення реформ.

Держдеп США в річницю подій Революції Гідності закликав Україну подвоїти зусилля з проведення реформ.

У заяві на сайті Держдепу йдеться, що за чотири роки Україна зробила важливі кроки, проте «потрібно більше працювати для виконання обіцянок Майдану і розкриття потенціалу» країни, передає «Слово і Діло».

Революція Гідності до та після: як змінилося життя українців за 4 роки в цифрахСередня зарплата, курс валют, ціни й «комуналка» – порівнюємо, як змінилося життя українців за останні 4 роки – напередодні Майдану і сьогодні.

«США закликають українських лідерів подвоїти свої зусилля з проведення глибоких, всебічних і своєчасних реформ, які необхідні для будівництва стабільної, демократичної, процвітаючої і вільної країни, яку заслуговують українці. Ми пишаємося тим, що працюємо разом із народом України на честь жертв, принесених чотири роки тому за європейський вибір України», - наголошується в заяві.

У документі наголошується, що Вашингтон буде підтримувати Київ, який «протистоїть агресії Росії, яка забрала більше 10 тисяч життів і, яка змусила понад 1,6 мільйона українців залишити свої будинки».

Раніше стало відомо, що Дональд Трамп став найменш популярним президентом в історії США.

Нагадаємо також, в США пояснили, навіщо розмістили есмінці в Чорному морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: