Єлизавета II орендувала земельну ділянку в Києві

Читать на русском
Британська королева Єлизавета II отримала в оренду земельну ділянку на вул. Костьольній, 13-а в зв'язку з набуттям права власності на нерухоме майно.

Київська міськрада передала британській королеві Єлизаветі II земельну ділянку площею 0,1622 га на вул. Костьольній, 13-а в Шевченківському районі Києва в оренду на 49 років.

Про це йдеться у відповідному рішенні Київради, пише «Слово і Діло» з посиланням на Наш Київ.

Іноземцям дозволили орендувати держмайно в УкраїніМіністерство юстиції України зареєструвало наказ Фонду державного майна (ФДМ), який надає право нерезидентам брати участь в оренді українських державних об'єктів.

Земельна ділянка передається в оренду, в зв'язку з набуттям права власності на адмінбудівлю, яка розташована на ній. Орієнтовна вартість орендної плати буде складати близько 568,4 тисячі гривень.

Але щоб укласти договір оренди, британська королева протягом місяця повинна надати всі необхідні документи до Департаменту земельних ресурсів КМДА.

Раніше навколо королівської родини виник скандал з приводу інвестицій в офшори. Йдеться про інвестиції королеви Великобританії Єлизавети II до фондів на Кайманових островах і на Бермудах.

Крім того, Paradise Papers знайшли офшори принца Чарльза.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: