У Києві люди знову масово отруїлися суші

Читать на русском
За період з 15 по 19 лютого в Києві зареєстровано п'ять випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію, ймовірно пов'язаних з вживанням їжі в закладі громадського харчування.

П'ять випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію зафіксовано в столиці з 15 по 19 лютого. Всі хворі замовляли і вживали суші «Філадельфія».

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Києві, пише «Слово і Діло».

«З епідеміологічного анамнезу встановлено, що всі хворі пов'язують своє захворювання з вживанням їжі, придбаної в закладі громадського харчування, всі хворі замовляли і вживали суші «Філадельфія», - йдеться в повідомленні.

Так, станом на 19 лютого троє хворих ушпиталені до медичних закладів.

Повідомляється, що фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Києві спільно з ГУ «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» розпочато проведення позапланового заходу (обстеження) з відбором зразків об'єктів санітарних заходів для проведення лабораторних досліджень.

Зараз триває епідеміологічне розслідування випадків захворювання.

Раніше в Києві в ресторані «Євразія» було зафіксовано 38 випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію. Всі постраждалі пов'язують своє захворювання із вживанням ролів Каліфорнія, Філадельфія, Унагі, Золотий дракон і інші.

Як повідомлялося, третина столичних ресторанів закрилася після перевірки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: