Допит Порошенка: суд узяли під посилену охорону – відео

Читать на русском
Глава держави Петро Порошенко в середу, 21 лютого, свідчитиме в Оболонському райсуді Києва в справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Глава держави Петро Порошенко в середу, 21 лютого, свідчитиме в Оболонському райсуді Києва у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Перед допросом Порошенко саперы проверяют территорию суда на взрывчатку | Страна.uaСтрана.ua

Перед засіданням у Оболонському райсуді Києва, початок якого запланований на 10:00, посилені заходи безпеки, пише «Слово і Діло» з посиланням на на видання «Страна.ua».

На входе в суд, где пройдет допрос Порошенко, полиция задержала секстремистку Femen | Страна.uaСтрана.ua

Так, під'їзд до суду перекрила поліція, на вході до будівлі суду встановили рамки металошукачів.

За даними видання, на вході до суду в усіх жінок просили розстебнути верхній одяг. Таким чином була виявлена ​​активістка Femen, яку забрали до райвідділу поліції.

Крім Порошенка, суд планує сьогодні допитати й постійного представника України при ООН Володимира Єльченка. Це будуть останні свідки, допитані в рамках розгляду цієї справи з боку обвинувачення.

Суд над Януковичем: технології Путіна у справі про держзраду та цілі КремляСправа зі звинуваченням Віктора Януковича в зраді триває, на допиті як свідки вже побували Яценюк та Аваков. У планах – допит самого підсудного, який подав позов щодо визнання подій 2014 року держпереворотом.

Раніше Порошенко заявив, що розділяє невдоволення суспільства темпами розслідування злочинів часів Майдану, а ще більше – швидкістю судових процесів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: