Справа про держзраду Януковича: суд продовжиться 21 лютого

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва оголосив перерву до 21 лютого по справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

Оболонський районний суд Києва оголосив перерву до 21 лютого по справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича після майже 5-годинного допиту Секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише УНН.

Азарова та інших чиновників Януковича чекають на допитіНа допит викликають екс-голову МВС Віталія Захарченка, екс-главу АП Андрія Клюєва, колишнього керівника СБУ Олександра Якименка, екс-міністрів оборони та закордонних справ Павла Лебедєва та Леоніда Кожару.

«Суд змушений, враховуючи, що у захисту закінчилися питання про суть пред'явленого обвинувачення, суд дякує свідка за ваші свідчення, за те, що ви з'явилися на перший виклик. Перерва у нас до 10 години 21 лютого», - сказав головуючий колегії суддів судді Владислав Дев'ятко.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого під судовому засіданні було допитано в якості свідків колишні начальник Генерального штабу - головнокомандувача ЗСУ Володимир Замана, командувач ВМС ЗСУ Сергій Гайдук і перший заступник голови ДПСУ Павло Шишолін.

У середу 7 лютого був допитаний колишній радник постійного представництва України при ООН Андрій Цимбалюк, екс-голови СБУ Валентин Наливайченко та колишній командувач ВМС України, в.о. міністра оборони Ігор Тенюх.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: