РФ провела військові навчання в окупованому Криму

Читать на русском
В окупованому Криму на полігоні Опук відбулися бомбометання авіації Південного військового округу Росії.

В окупованому Криму на полігоні Опук відбулися бомбометання авіації Південного військового округу Росії.

Про це повідомив 20 лютого начальник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту В'ячеслав Трухачов, передає «Слово і Діло» з посиланням на агентство Крим.Реаліі.

Військові навчання-2018: де братимуть участь Збройні сили УкраїниУкраїна в 2018 році значно збільшить кількість військових навчань за участю Збройних сил. Тільки на території нашої країни пройдуть 6 багатонаціональних маневрів, ще 17 – на території інших країн.

За його словами, екіпажі літаків авіації російських Військово-повітряних сил виконали перші в 2018 році практичні бомбометання по наземних цілях.

«У рамках планового льотно-тактичного навчання екіпажі винищувачів СУ-27 і СУ-30 нанесли точні бомбові удари по мішеневим позиціях», - сказав він.

Він також розповів, що навчальні мішені імітували командні пункти і вогневі точки умовного противника, а тренувальні польоти здійснили більше десяти екіпажів винищувачів.

Також повідомляється, що 16 лютого підрозділи морської піхоти Чорноморського флоту Росії провели навчання на полігоні в Криму, в яких задіяли близько тисячі російських військовослужбовців і більше 50 одиниць бойової та спеціальної техніки.

Нагадаємо, 15 лютого вздовж східного повітряного кордону України активізувалися Повітряно-космічні сили Російської Федерації.

За даними секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, Росія сконцентрувала на окупованому півострові Крим потужний наступальний потенціал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: