Російські ракетні навчання в Криму триватимуть до кінця лютого

Читать на русском
У Криму проходять навчання розрахунків берегових ракетних комплексів Бал і Бастіон. Очікується, що ці тренування триватимуть до кінця лютого.

В анексованому Криму розрахунки російських ракетних комплексів «Бал» і «Бастіон» проводять навчання зі знищення морських цілей.

Про це повідомляє прес-служба Чорноморського флоту Росії, передає «Слово і Діло».

Вибори Путіна в Криму: в чому основний прорахунок України та чи можливі персональні санкції?Місяць залишився до президентських виборів у РФ. Дата виборів збігається з річницею окупації Криму та Севастополя Росією. Оцінили ситуацію експерти.

«На кримських полігонах особовий склад протикорабельних берегових ракетних комплексів «Бастіон» і «Бал» проводить планові заняття з відпрацювання практичних навичок із завдання ракетних ударів під час розгортання з-під маршу», – йдеться в повідомленні.

Також у Міноборони РФ зазначають, що в ролі умовного противника виступив екіпаж сторожового корабля «Пытливый», який намагався ухилитися від ракетної атаки за допомогою засобів радіоелектронної боротьби й встановлення перешкод.

«Розрахунки пускових установок знищили виявлений надводний корабель умовного противника ракетним ударом (здійсненням електронного пуску)», – заявили російські військові.

Очікується, що тренування розрахунків ракетних комплексів триватимуть до кінця лютого.

Нагадаємо, військова авіація РФ провела умовні пуски крилатих ракет в напрямку України.

Після успішних випробувань ЗРК «Печора» державний концерн «Укроборонпром» продовжує розробку засобів протиповітряної оборони для ЗСУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: