«Нафтогаз» рекордно знизить ціну на газ для промисловості

Читать на русском
Нафтогаз знизить ціну на газ для промислових споживачів в Україні на умовах передоплати з 1 березня на 14,1 відсотка (на 1,299,6 гривні) порівняно з лютим– до 7,896 тисячі гривень за 1 тисячу кубів, включаючи ПДВ.

«Нафтогаз» знизить ціну на газ для промислових споживачів в Україні на умовах передоплати з 1 березня на 14,1% (на 1,299,6 тисячі гривень) порівняно з лютим – до 7,896 тисячі гривень за 1 тисячу кубів, включаючи ПДВ.

Про це повідомляється на сайті компанії у вівторок, 20 лютого, пише «Слово і Діло».

Зазначена ціна актуальна для споживачів, які закуповують газ за передоплатою обсягом понад 50 тисяч кубометрів місяць, за умови відсутності боргів перед компанією і для 100%-х «дочок» НАК.

Підвищення цін на газ: на чиєму боці грають уряд, МВФ та «Нафтогаз»В Міненерго вирішили змінити розрахункову формулу вартості газу з квітня цього року. За різними оцінками, це призведе до підвищення цін від 10% до 40%. Оцінку ситуації дали експерти.

Для інших покупців ціна наступного місяця знизиться на 12,3% (на 1 тисячу 251,6 гривні) – до 8 тисяч 889,6 гривні за 1 тисячу кубів із ПДВ.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на переговорах з експертами Міжнародного валютного фонду запропонував дві нові моделі спецзобов'язань НАК «Нафтогаз України» для розрахунку цін на газ.

Раніше Коболєв розповів, коли Україна почне закуповувати російський газ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: