Зведення штабу АТО 20 лютого: 12 обстрілів, є загиблий, поранений і травмований

Читать на русском
У результаті загинув один український військовослужбовець, один військовослужбовець отримав поранення, ще один отримав бойову травму.

За 19 лютого позиції Збройних Сил України зазнали 12 обстрілів. У результаті загинув один український військовослужбовець, один військовослужбовець отримав поранення, ще один отримав бойову травму.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 19 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Також у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої поранення отримали ще двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Як відбулося знищення групи «Вагнера» в Сирії та чим це показово для сил АТО?У Сирії ліквідували групу російських найманців Вагнера. РФ зазнає серйозних втрат у сирійській війні. Оцінили ситуацію експерти.

На донецькому напрямку вогнева активність спостерігалася на приморській області української оборони. Ворог застосував 120-ти і 82-мм міномети навколо сіл Лебединське, Широкино і Водяне. З мінометів, гранатометів і кулеметів незаконні збройні формування вели вогонь поблизу селища Піски.

На луганському напрямку з гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по українським опорним пунктам у селищ Гладосове і Новолуганське, а також міста Світлодарська. Більше двох з половиною години з мінометів калібру 82-мм і великого спектра стрілецького озброєння включаючи гранатомети загарбники обстрілювали селище Луганське. Мінометний розрив зафіксовано неподалік селища Кримське.

Як повідомлялося раніше, в зоні АТО затримали бойовика «Оплоту».

Нагадаємо також, бойовики на Донбасі підірвалися на власних мінах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: