Військовий застрелив товариша по службі в Мар'їнці – ЗМІ

Читать на русском
У Мар'їнці службовець 30 окремої механізованої бригади під час сварки вистрілив з автомата Калашникова в свого товариша по службі.

У Мар'їнці службовець 30 окремої механізованої бригади під час сварки вистрілив з автомата Калашникова в свого товариша по службі.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє LB.ua з посиланням на джерело.

Вироки виносять «трійками»: стало відомо про порушення прав воїнів АТОВійськова прокуратура та суди Донецької та Луганської областей виносять вироки військовослужбовцям із численними порушеннями.

Як зазначається, конфлікт виник між двома військовослужбовцями частини А-0409 (30-та окрема механізована бригада). Під час сварки один із них узяв автомат Калашникова й застрелив іншого.

Що стало приводом для конфлікту, поки встановлюється. Військовослужбовець, який влаштував стрілянину, затриманий. Відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Раніше в штабі АТО повідомили про загибель морських піхотинців.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», сьогодні перебувають під слідством або вже отримали вироки понад 200 військовослужбовців ЗСУ. Великою проблемою є порядок застосування солдатами зброї, який прокуратурою й судами трактується за законами мирного часу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: