Синоптики прогнозують, що в Україну йде похолодання

Читать на русском
Погода 19 лютого в деяких областях України буде сніжною та холодною. Щоправда на заході та більшій частині півночі опади не очікуються.

Погода 19 лютого в деяких областях України буде здебільшого сніжною та холодною. На заході та більшій частині півночі опади не очікуються.

Про це пише відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

Опалювальний сезон: як заощадити на оплаті за тепло, якщо батареї в будинку холодніКоли в приміщенні менш ніж 12 градусів тепла, споживач може взагалі не оплачувати послугу. Але спочатку потрібно скласти акт-претензію. Як це зробити, дізнавались аналітики Слова і Діла.

«Сніг 19 лютого є найбільш імовірним на сході, південному сході та у центрі, окрім Вінниччини та районів Кропивницького. Почне затікати холод», – зауважила експерт.

Щодо температури, то, за її словами, вдень загалом очікується від 1 до 5 градусів морозу.

«На Півдні та південному сході – 0 – +3 градуси. У Києві очікується до -3 градусів. Суттєвий сніг – навряд, так, може щось трохи політати максимум. На дорогах стане слизькіше, обережно. Надалі морози зміцніють ще на кілька градусів. Готуйтеся до холодного тижня», – додає вона.

За інформацією Українського гідрометцентру, найхолодніше буде на Сумщині та Тернопільщині, де прогнозується 2-4 градуси морозу, а найтепліше на Запоріжжі, Одещині, Миколаївщині, Закарпатті та у Криму – тут очікується +2 – +4 градуси.

Раніше синоптик розповів, яким буде березень.

Також харківський бабак передбачив погоду і життя на Марсі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: