Зведення АТО: бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ використовували заборонені Мінськими угодами зразки озброєння – крупнокаліберні артилерійські системи, танки і важкі міномети.

За минулу добу, 17 лютого, зафіксовано 12 обстрілів позицій ЗСУ, один боєць отримав поранення.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 17 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ використовували заборонені Мінськими угодами зразки озброєння – крупнокаліберні артилерійські системи, танки і важкі міномети», – йдеться у звіті.

На луганському напрямку ворог найбільше обстрілював опорні пункти сил АТО на Світлодарській дузі.

Під вогонь противника з мінометів різних калібрів та озброєння БМП потрапили українські позиції в районі населених пунктів Луганське, Лозове і Троїцьке. Біля Луганського загарбники застосували артилерію калібру 122-мм.

З гранатометів окупанти вели вогонь біля Майорська, стрільбу з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї зафіксовано поблизу Кримського.

На донецькому напрямку неподалік Пісків бойовики вели вогонь із озброєння танка та мінометів різних калібрів.

Нагадаємо, стало відомо, чому Україну не беруть в НАТО.

Також президент Порошенко під час зустрічі в Мюнхені з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом висловив зацікавленість у залученні більшої допомоги НАТО для реформування оборонного сектора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: