Директора «Еліта-центру» затримали на черговій афері

Читать на русском
Директор ТОВ Еліта-центр, діючи в змові з керівником Будівельно-інвестиційної компанії, вимагав 50 тисяч доларів від власника квартири в новобудові Еліта-центру.

Директор ТОВ «Еліта-центр» Ігор Циганок був затриманий у Києві за спробу організувати ще одну аферу.

Про це в п'ятницю, 16 лютого, повідомили в прес-службі прокуратури Києва, пише «Слово і Діло».

«Директор ТОВ «Еліта-центр» змовився з керівником Будівельно-інвестиційної компанії. Вони вимагали 50 тисяч доларів від власника квартири в новобудові «Еліта-центру» за припинення майнового спору про визнання права власності на це житло», – йдеться в повідомленні.

Зловмисники за зазначену винагороду пропонували свою допомогу у вирішенні питання про невідкриття проти власника квартири цивільних справ і відкликання процесуальних позовів про право власності на це житло, яке вони самі ж реалізували декільком покупцям.

Будівельна афера в Києві: як просувається справа ВойцехівськогоЧерез будівельну аферу Анатолія Войцехівського близько 10 тисяч українців можуть залишитися без квартир і коштів. Які перспективи справи скандального забудовника – розповіли експерти.

Директора ТОВ «Еліта-центр» затримали за місцем його проживання, а його спільника – під будівлею Оболонського райсуду столиці відразу після отримання грошей. Зловмисникам повідомили про підозру в скоєнні злочину.

Нагадаємо, на початку 2006 року в Києві була викрита велика афера на ринку нерухомості, в результаті якої, за даними МВС, 1759 громадян стали жертвами групи компаній «Еліта-центру», представники якої брали в них гроші як оплату за житло. Загальна сума, яку отримали шахраї від громадян, оцінюється в понад 400 млн грн.

Чому мери міст виконують квартирні обіцянки краще за міністрів, коли добудують військове містечко в Широкому Лані та гуртожитки для контрактників, розбиралося «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: