Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Андрієвський пообіцяв сприяти у вирішенні питання постраждалих осіб від афери «Еліта-Центр»

13 липня 2016 року народний депутат України Дмитро Андрієвський пообіцяв, що буде сприяти у вирішенні питання постраждалих осіб від афери «Еліта-Центр».Також нардеп запевнив у своїй підтримці і додав, що для вирішення проблеми з відновленням будівництва необхідно залучити якомога більше народних депутатів.
Виконано
Сказано 13 липня 2016 р.

Джерело

  • http://www.andrievsky.kiev.ua/news/postrazhdal-v-d-bud-velno-aferi-el-ta-tcentr-zvernulisia-za-p-dtrimkoiu-do-dmitra-andr-vskogo
  • 1

Результат

Відповідно до листа від Дмитра Андрієвського від 19 березня 2018 року стало відомо, щодепутатом розроблено і планується розглянути законопроект №7084 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об’єктів незавершеного будівництва та майбутніх об'єктів нерухомості, однією з цілей якого запобігти подібним аферам у майбутньому.

Окрім законодавчого врегулювання проблеми, за підтримки народного депутата України Дмитра Андрієвського, комунальним підприємством «Житлоінвестбуд-УКБ», вже реалізуються інвестиційні проекти, мета яких - врегулювання проблемної ситуації, що склалася з постраждалими від афери з «Еліта-центром» громадянами.

Так, здійснюється будівництво житлових комплексів (з виділенням частки квартир для потерпілих від діяльності ГІБК "Еліта-Центр") у провулку Платонівському у Солом'янському районі м. Києва та по вул. Милославській у Деснянському районі м. Києва. На превеликий жаль, будівництво третього об'єкта по вул. Здолбунівській, наразі призупинено, через блокування активістами.

Народним депутатом України Д.Й. Андрієвським здійснюється всебічна підтримка у проведенні обговорень, з громадянами постраждалими від діяльності «Еліта-центру». Також, депутатом проводяться особисті прийоми постраждалих громадян. Представники КП «Житлоінвестбуд-УКБ» неодноразово зверталися до народного депутата. Ситуація з будівництвом житла для постраждалих осіб знаходиться на контролі, здійснюється комунікація з відповідальними за врегулювання ситуації відомствами.