У Дніпрі так і не відвели землю під парк імені Станіславського, як обіцяла Ричкова

Читать на русском
Через бюрократичну тяганину Дніпровської міської ради Ричкова провалила обіцянку домогтися відведення земельної ділянки під парк і почати його реконструкцію.
112.ua

Народний депутат України Тетяна Ричкова пообіцяла, що до кінця 2017 року буде відведена земельна ділянка під парк імені Станіславського в Дніпрі.

Таку обіцянку вона дала 3 червня 2017 року під час громадських слухань у Придніпровську, нагадує «Слово і Діло».

«Однією з моїх передвиборчих обіцянок було відновлення парку в Придніпровську. До цього питання ми підійшли, як військові – системно. До кінця року вирішимо питання з відведенням землі, в цей же термін буде завершений проект реконструкції. Після цього зможемо залучити державні кошти на відновлення зони відпочинку», – пообіцяла Ричкова.

Дніпровська міська рада вже двічі проігнорувала запити «Слова і Діла» (в листопаді й грудні 2017 року). Сама Ричкова повідомила, що вона ініціювала проведення реконструкції парку. Однак через тривалу реорганізації комунального закладу «Парк культури і відпочинку Придніпровський» у міській раді в зазначений термін відведення земельної ділянки не здійснили.

«За повідомленням керівництва нового комунального підприємства, зараз триває підготовка нового проекту рішення про передачу земельної ділянки, створення водоохоронної зони та зони рекреації парку, який найближчим часом представлять на розгляд Дніпровської міської ради», – повідомила Ричкова.

Тетяна Ричкова в межах своїх повноважень сприяла реконструкції парку ім. Станіславського, проте через те, що землю так і не відвели до кінця 2017 року, обіцянка отримує статус «не виконано».

«Слово і Діло» звертає вашу увагу на те, що виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, проте фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони в публічному просторі.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Тетяна Ричкова дала 23 обіцянки, з яких жодної не виконала, а 3 – провалила.

Нагадаємо, Ричкова пропонувала звільнити Соболєва з посади голови антикорупційного комітету Ради.

Про обіцянки мера Києва читайте в статті «Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: