Попри обіцянку, Ричкова не запропонувала комітету Ради провести конкурс на посаду аудитора НАБУ

Читать на русском
Народний депутат Тетяна Ричкова порушила обіцянку запропонувати парламентському комітету з питань протидії корупції провести конкурс на посаду аудитора НАБУ від ВР.
Тетяна РичковаФото з відкритих джерел

Народний депутат Тетяна Ричкова, що представляє в парламенті фракцію «Блока Петра Порошенка» підтримала на засіданні комітету з питань протидії корупції в четвер винесення на голосування в сесійній залі двох кандидатів на посаду аудитора Національного антикорупційного бюро від Верховної Ради – Найджела Брауна й Роберта Сторча.

Тим самим нардеп порушила власну обіцянку підтримати на комітеті пропозицію щодо проведення конкурсу на цю посаду, яку «Слово і Діло» зафіксувало днем раніше – 15 березня.

Про намір підтримати ідею проведення конкурсу Ричкова заявила, коментуючи ситуацію з призначенням аудитора НАБУ в Facebook, зауваживши, що, можливо в разі проведення конкурсу в ньому захочуть взяти участь громадяни України.

Проте коли справа до голосування на антикорупційному комітеті дійшла в реальності, нардеп чомусь не підтримала пропозицію його голови Єгора Соболєва провести відповідний конкурс. Натомість вона віддала свій голос за кандидатури двох іноземців.

Це вже друга невиконана обіцянка новоспеченого народного депутата Тетяни Ричкової, тоді як реалізованих зобов’язань у неї на цю мить іще немає взагалі. Всього в її досьє на «Слові і Ділі» 15 обіцянок. Ознайомитися з тим, як працюють колеги Ричкової по фракції, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: