Заступника міського голови Сєвєродонецька спіймали на хабарі

Читать на русском
Заступника міського голови Сєвєродонецька й помічника депутата затримали під час отримання хабара в розмірі 135 тисяч гривень.

Заступника міського голови Сєвєродонецька й помічника депутата затримали під час отримання хабара на суму 135 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло».

Хабар Холодницькому: ГПУ завершила досудове розслідуванняГенпрокуратура завершила розслідування епізоду з пропозицією неправомірної вигоди очільнику Антикорупційної прокуратури.

Затримання в рамках кримінального провадження провели працівники прокуратури Луганської області спільно зі співробітниками СБУ в Луганській та Донецькій областях.

Досудовим слідством встановлено, що наприкінці 2017 року високопосадовець вимагав від директора будівельної компанії гроші в розмірі 10% від вартості об’єкту будівництва при виконанні цією компанією будівельних робіт із ремонту електричних мереж, приміщень систем опалення, водопостачання та водовідведення будівлі однієї з лікарень міста Сєвєродонецька.

15 лютого під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 135 тис. грн посадовця затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому та посереднику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Хабар працівнику НАБУ: суд знизив суму заставиАпеляційний суд скасував рішення Печерського суду і виніс нове - обрати Альперіну запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави 140 тис гривень.

Слідчими та прокурорами проводиться комплекс невідкладних слідчих-розшукових дій для документування злочинної діяльності, тривають обшуки за місцем проживання та роботи чиновника.

Досудове розслідування триває. На цей час перевіряється причетність службової особи до скоєння інших корупційних злочинів на території області.

Нагадаємо, Альперіну обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави майже в 21 мільйон гривень. Однак згодом Апеляційний суд зменшив заставу до 140 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: