Поранені в Сирії «вагнерівці» лікуються в шпиталях Міноборони РФ – ЗМІ

Читать на русском
Російські найманці, які отримали поранення при масштабній атаці ВВС США в Сирії 7 лютого, проходять лікування в госпіталях Міністерства оборони РФ.

Російські найманці, які отримали поранення при масштабній атаці ВВС США в Сирії 7 лютого, проходять лікування в госпіталях Міністерства оборони РФ.

Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на два джерела, які спілкуються з постраждалими, пише «Слово і Діло».

«Сирія врятована»: що залишилося за дужками заяви Путіна про завершення війни на Близькому СходіПонад три години Путін вів переговори з Асадом, а за підсумками обидва заявили про завершення спецоперації в Сирії. Чи припиниться війна на Близькому Сході, розбиралися разом з експертами.

За даними видання, деякі з поранених в Сирії померли в лікарнях.

Про кількість найманців, яких доставили в російські госпіталі, не уточнюється.

Ці ж дані озвучили Інтерфаксу і в партії одіозного Едуарда Лімонова.

Нагадаємо, за версією ЗМІ, 7 лютого американська авіація завдала удару у відповідь в районі сирійського Дейр-ез-Зора по російським найманцям. Імовірно, під удар потрапили найманці приватної військової компанії Вагнер, існування якої російська влада заперечує.

Пентагон оцінює кількість убитих при контратаці приблизно в 100 осіб. Bloomberg також повідомляло про 200 загиблих. Крім того, 200-300 бойовиків отримали поранення.

Центральне командування Військово-повітряних сил США опублікувало відео удару.

У Кремлі інформацію про російських втрати коментувати відмовляються, заявляючи, що не мають даних про громадян РФ, які воюють на боці режиму Башара Асада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: