У Кремлі відреагували на загибель групи російських найманців «Вагнера»

Читать на русском
У Кремлі заявили, що не мають інформації щодо громадян Росії, які беруть участь у бойових діях у Сирії на боці режиму Башара Асада, і не є при цьому військовослужбовцями ЗС РФ.

У Кремлі заявили, що не мають інформації щодо громадян Росії, які беруть участь у бойових діях у Сирії на боці режиму Башара Асада, і не є при цьому військовослужбовцями ЗС РФ.

Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, коментуючи інформацію про ліквідацію американськими військовими російських найманців у провінції Дейр-ез-Зор, передає «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс.

«Перемога» над ІДІЛ: цілі Путіна в Сирії та нові гарячі точкиРФ знову заявила, що виводить війська з території Сирії, а також про знищення ІДІЛ. Про тактику Кремля й нові гарячі точки розповіли експерти.

«Ми в цьому випадку оперуємо тими даними, які стосуються військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, які беруть участь в операції ЗС Росії на підтримку сирійської армії. Даних про інших росіян, які можуть перебувати у Сирії, ми не маємо», - сказав спікер Путіна.

При цьому він перенаправив це питання в російське міністерство оборони.

«Давайте усвідомлювати, що в багатьох країнах світу перебуває досить значна кількість наших співвітчизників-росіян, і, звісно, тут володіти якоюсь детальною інформацією дуже складно», - додав Пєсков.

Нагадаємо, в Сирії на початку лютого була ліквідована група російських найманців з приватної військової компанії «Вагнера». За неофіційними даними, число загиблих склало близько 200 осіб.

Як відомо, Служба безпеки України встановила участь найманців приватної військової компанії (ПВК) «Вагнера» в конфлікті на Донбасі з 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: