У Києві з'являться більш ніж двадцять нових скверів

Читать на русском
Відразу 16 скверів будуть створені в Дніпровському районі столиці, 4 – в Голосіївському, 2 – в Дарницькому й один – у Деснянському.

У Києві з'являться ще 23 нових сквери. Це буде зроблено з метою забезпечити інтереси городян і підвищити рекреаційну привабливість міста.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію «Київзеленбуду».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запланував презентувати 15 нових скверів до Дня КиєваСказано 19 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відразу 16 скверів будуть створені в Дніпровському районі столиці, 4 – в Голосіївському, 2 – в Дарницькому й один – у Деснянському.

Так, жителі Дніпровського району зможуть відпочивати на свіжому повітрі на бульварі Верховної Ради, вулицях Червоноткацькій, Пожарського та Попудренка. Відразу 5 скверів з'являться на вулиці Ентузіастів, передає «Київзеленбуд» рішення міської ради: біля будинків 3А, 3/1А, 5А, 9Г і 41А. Також 2 нові зелені зони будуть створені на Русанівській набережній. Решта 5 скверів розташуються на вулицях Віфлиємській, Плеханова, Окіпної, Митрополита Шептицького та на бульварі Праці.

Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян»Слово і Діло розбиралося в обіцянках столичного мера Віталія Кличка на 2018 рік. У планах – турбота про дітей і нові парки.

Усі нові сквери Голосіївського району розмістять на Голосіївському проспекті – біля будинків 96, 114, 108 і між корпусами будинку 120.

У Дарницькому районі міськрада порадує скверами жителів вулиць Бориспільської та Новодарницької.

Останній сквер розташують на вулиці Космонавта Волкова в Деснянському районі, між будинками 18 і 20А.

Догляд та утримання насаджень міськрада повністю поклала на «Київзеленбуд». Депутати очікують, що нові зелені зони матимуть позитивний вплив на соціально-культурний розвиток мешканців міста.

Раніше повідомлялося, що мера Києва Віталія Кличка попросили перевірити факти корупції в «Київзеленбуді».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: