Кличко розповів про терміни реконструкції зоопарку

Читать на русском
Оновлення зоопарку в Києві розраховано на три роки, першу чергу реконструкції планують завершити вже майбутньою весною.

Оновлення зоопарку в Києві розраховано на три роки, першу чергу реконструкції планують завершити вже майбутньою весною.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив мер столиці Віталій Кличко в ефірі «Радіо Київ».

У КМДА назвали суму коштів, передбачених на реконструкцію зоопарку у 2017 роціУ Київській міській державній адміністрації розповіли, скільки грошей передбачили на реконструкцію зоопарку в Києві.

«Ми почали першу чергу реконструкції. Це, зокрема, вхідна група зоопарку. В цілому у нас кілька етапів реконструкції зоопарку - проект розрахований на три роки», - зазначив Кличко.

Також мер нагадав, що в 2007-му році київський зоопарк виключили з Європейської асоціації зоопарків світу, тому що він не відповідав критеріям утримання тварин. Але на сьогодні столичний звіринець вже повернули до лав асоціації.

«Наше завдання - щоб київський звіринець був одним з найсучасніших зоопарків без клітин і з відкритим простором. Місцем, куди можна прийти з дітьми, добре провести час і отримати багато позитивних емоцій від контакту з тваринами», - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, в столичному зоопарку - технічне нововведення для гостей. Тепер, щоб потрапити на територію і подивитися на звіряток, відвідувачам більше не доведеться простоювати в довгій черзі в касу за паперовими квитками.

Варто нагадати, що Володимир Кличко пізно ввечері у неділю 10 грудня перевірив, як прибирають столичні вулиці під час снігопаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: