Обговорював конкретні деталі. Порошенко підтвердив розмову з Путіним

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підтвердив телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбулася нещодавно.

Президент України Петро Порошенко підтвердив телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, яка відбулася нещодавно.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Немає нічого більш постійного, ніж тимчасове: три роки Мінських угод та курс на перезавантаженняГлава держави пообіцяв, що Мінськ не буде продовжений до 2016 року, але не дотримав слова. Слово і Діло підбило підсумки й спробувало розібратися, чи можлива зміна формату через три роки.

За словами Порошенка, під час телефонної розмови йшлося здебільшого про обмін заручниками та розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі.

«Я обговорював конкретні деталі – списки, конкретні прізвища як тих, кого ми маємо повернути з окупованих територій, так і тих, кого ми маємо повернути з Росії», – зазначив український президент.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Порошенко провів телефонну розмову з Путіним «для активізації звільнення українських заручників».

Пізніше прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков озвучив деталі переговорів Порошенка та Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: