Вперед, до перемоги. Україна близька до безвізу з іще однією країною – Аваков

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про проведення успішних переговорів із партнерами в Південній Кореї з приводу надання Україні безвізу.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про проведення успішних переговорів із партнерами в Південній Кореї з приводу надання Україні безвізу.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на сторінку міністра в Facebook.

Через що ЄС може призупинити безвіз із Україною?У Німеччині вимагають скасувати безвіз для Грузії. У ФРН незадоволені кількістю мігрантів. Чи є привід для хвилювання в України, безвіз для якої розглядався в одному пакеті з Грузією?

«Під час короткого візиту до Сеула, делегації МВС вдалося обговорити ряд ключових питань співпраці. На зустрічі з міністром МВС, Генеральним комісаром поліції, головою Ради при Президентові - ми зробили свою роботу для завершення переговорів по пакету взаємного визнання особистих документів громадян, водійських прав та безвізового режиму для громадян України! Хочу підкреслити високу мотивацію і зацікавленість корейської сторони у співпраці з Україною, в тому числі, в промислово-технічній сфері, космічних програмах, інфраструктурних та с/г проектах», - повідомив Аваков.

Також міністр зазначив, що МЗС і МВС України вже підготували інтенсивну покрокову програму дій.

«У короткий термін зробимо все, щоб кожен із вас, хто читає ці рядки, мав можливість сам у цьому переконатися якомога швидше - скориставшись безвізом із Південною Кореєю для цілей бізнесу або подорожей», - резюмував він.

Раніше Держстат підрахували, скільки іноземців відвідали Україну в 2017 році.

Також нагадаємо, МЗС ретельно працює над введенням безвізового режиму з країнами так званого шенгенського «білого списку», тобто тими, чиї громадяни мають право безвізового в'їзду в ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: