У Поклонської знайшли таємну нерухомість в Донецьку

Читать на русском
Transparency International Росія виявило у депутата Державної думи Наталії Поклонської незадекларовану квартиру в Донецьку.

Transparency International Росія виявило у депутата Державної думи Наталії Поклонської незадекларовану квартиру в Донецьку.

Про це йдеться в розслідуванні, опублікованому на сайті організації, пише «Слово і Діло».

«Якщо цей факт підтвердиться, Поклонська повинна бути позбавлена ​​мандата депутата Держдуми у зв'язку з недостовірністю декларації доходів і майна», - підсумували автори.

У розслідуванні відзначається, що згідно з Державним реєстром прав на нерухоме майно квартира зареєстрована на прізвище Дубровської, що можливо є дівочим прізвищем колишнього прокурора Криму.

Анексія Криму: як це було«Слово і Діло» показало основні етапи анексії Автономної Реуспубліки Крим три роки тому – у березні 2014-го.

Крім того, виявилося, що депутат незаконно користується двома службовими квартирами: депутатської в Москві і прокурорської в Сімферополі, хоча прокурором вже не є.

Журналісти додали, що направили заяви голові Держдуми і в Адміністрацію Президента РФ з проханням перевірити достовірність відомостей про доходи та майно, представлених Поклонською.

Як повідомлялося, в РФ погрожують знести «палаци українських олігархів» на Ай-Петрі. Також окупанти в Криму планують продати 11 санаторіїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: