Міст у Троїцькому не встигли відновити до кінця 2017 року, як обіцяв Омелян

Читать на русском
Володимир Омелян обіцяв, що міст у Троїцькому відновлять до кінця минулого року, але провести всі роботи не встигли.
Володимир Омелянmtu.gov.ua

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян не виконав обіцянку до кінця 2017 року відновити зруйнований російськими диверсантами міст у Троїцькому.

Відповідну обіцянку він дав 17 серпня, нагадує «Слово і Діло».

Новий транш МВФ і захід Ryanair в Україну: провалені обіцянки міністрів у 2017 роціСлово і Діло розбиралося, які обіцянки міністри не виконали минулого року. Серед розчарувань року – незрозуміла ситуація з Ryanair та неотримання траншу МВФ, обіцяного Гройсманом.

«Цього року також силами залізничних військ відбудуємо два мости – в Троїцькому та Рубіжному, які були знищені російськими диверсантами», – заявляв Омелян.

9 лютого в Мінінфраструктури повідомили «Слову і Ділу», що капітальний ремонт мосту минулого року завершений не був. Вдалося лише виконати будівельні роботи на 4,07 млн грн (загальна вартість роботи становить 9,47 млн грн). Таким чином, міністр свою обіцянку не виконав.

Раніше Володимир Омелян повідомив, що ірландський лоукостер Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що на сьогодні немає реальної суми збитку, завданого Донбасу бойовими діями.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: