Падіння Ан-148: знайшли другу чорну скриньку і фрагменти тіл

Читать на русском
Рятувальники, ймовірно, виявили другий бортовий самописець на місці катастрофи літака Ан-148 у Підмосков'ї.

Рятувальники, ймовірно, виявили другий бортовий самописець на місці катастрофи літака Ан-148 у Підмосков'ї.

Про це повідомили «Інтерфаксу» в оперативному штабі на місці катастрофи, пише «Слово і Діло».

Названі версії падіння Ан-148 в РосіїСеред найбільш вірогідних версій падіння літака Ан-148 у Росії – моментальне руйнування двигуна під час польоту. Але версія теракту все ще не відкинута.

«Імовірно, виявлена друга чорна скринька. Зовні її стан оцінюється як придатний для проведення експертизи», – повідомили в штабі.

Крім того, начальник Головного управління МНС Росії в Московській області Сергій Полетикін повідомив у ефірі телеканалу «Росія 24»: «Зараз знайдені понад 200 фрагментів тіл. Роботи тривають, у тому числі й із повітря. Слідчий комітет робить обліт для того, щоб розширити межі пошуку».

Він зазначив, що межі пошуку розбиті на 29 секторів.

Також голова Мінтрансу РФ Максим Соколов уточнив, що на борту Ан-148 перебували троє іноземців: «За попередніми даними, на борту літака було троє іноземних громадян – Швейцарії, Азербайджану та Казахстану».

Раніше стало відомо, що всі, хто перебував на борту пасажирського літака АН-148, загинули.

Нагадаємо, за даними Московської міжрегіональної транспортної прокуратури, Ан-148 піднявся в повітря о 14:24, а о 14:28 зник із радарів і впав у Раменському районі Підмосков'я. На його борту перебувала 71 особа – 65 пасажирів і 6 членів екіпажу.

Представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що громадян України не було на борту літака Ан-148.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: