З'ясувалося, про що говорив Данилюк із експертами МВФ

Читать на русском
12 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк зустрівся з групою експертів Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Роденом.

12 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк зустрівся з групою експертів Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Роденом.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на РБК.

Навіщо влада говорить про дефолт та чи є альтернатива кредитам МВФ?У Нацбанку вважають, що отримати транш МВФ до весни нереально, а в уряді вже говорять про можливий дефолт без грошей кредиторів. Чи є альтернатива кредитуванню у МВФ?

«12 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова і заступник міністра з питань європейської інтеграції Юрій Буца зустрілися з групою експертів Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Роденом», - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі обговорили питання подальшої імплементації програми МВФ, реформу ДФС і впровадження корпоративного управління в державних банках.

«Для нас цей візит групи експертів МВФ є особливо важливим. Адже зараз саме той час, коли ми можемо використовувати можливість для того, щоб Україна могла просунутися далі у співпраці з Фондом і успішно виконати свої зобов'язання згідно з програмою», - зазначив Данилюк.

Раніше повідомлялося про зустріч прем'єра Володимира Гройсмана з експертами МВФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: