З'ясувалося, з якою метою експерти МВФ їдуть до Києва

Читать на русском
Команда в складі кількох експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ в період з 12 по 16 лютого. У Мінфіні розповіли про цілі візиту.

Група експертів Міжнародного валютного фонду в рамках візиту до Києва, яка пробуде в столиці з 12 по 16 лютого, надасть владі України рекомендації щодо антикорупційного суду.

Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк на брифінгу, передає Слово і Діло.

«Разом з місією прибуде кілька експертів, які працюватимуть і нададуть рекомендації щодо закону про створення Антикорупційного суду», - сказав він.

При цьому Данилюк зазначив, що зараз саме той час, коли ця місія МВФ необхідна для того, щоб Україна могла просунутися далі у співпраці з Фондом.

Примарна надія: чому МВФ не виділяє Україні п'ятий траншОстанній транш МВФ Україна отримала ще в квітні 2017 року. Слово і Діло розбиралося, в чому причина затримки фінансування й коли на нього можна чекати.

Як відомо, раніше в МВФ розкритикували президентський законопроект про Антикорупційний суд.

Чому Україні не пропонують новий транш - у нашому огляді.

За даними «Слова і Діла», в минулому році міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що всі борги України, які утворилися за останні роки, будуть виплачені. До сих пір обіцянка має статус «в процесі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: