У Підмосков'ї розбився пасажирський літак: загинуло понад 70 осіб

Читать на русском
Пасажирський літак «Саратовских авіаліній» розбився 11 лютого після вильоту з Москви в Орськ (Оренбурзька область) поблизу села Аргунової в Підмосков'ї.

Пасажирський літак «Саратовских авіаліній» розбився 11 лютого після вильоту з Москви в Орськ (Оренбурзька область) поблизу села Аргунової в Підмосков'ї.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Інтерфакс».

Маск запустив у космос найпотужнішу ракету: реакція соцмережЗапуск Falcon Heavy з автомобілем Ілона Маска Tesla пройшов сьогодні вночі. Що про це думають у соціальних мережах – читайте в матеріалі Слова і Діла.

За попередніми даними, на борту перебували 65 пасажирів і шість членів екіпажу. Точної інформації про загиблих на даний момент ще немає.

«Імовірно літак розбився в районі села Аргунової. Шансів вижити у членів екіпажу і пасажирів не було», - сказав співрозмовник агентства.

Раніше Ан-148 зник із екранів радарів після вильоту з Москви в Орськ. Зв'язок з екіпажем встановити не вдалося. Очевидці повідомили в екстрені служби про падіння літака в Раменському районі Підмосков'я. Пізніше стало відомо, що літак, який розбився А-148 експлуатувався вже 8 років.

«Літак був виготовлений не менше восьми років тому і раніше експлуатувався в авіакомпанії «Росія», де літав, в тому числі, на зарубіжних напрямках, а пізніше був переданий «Саратовським авіалініям», - сказало джерело.

Раніше повідомлялося, що через бійку в столичному аеропорту затримують рейси.

Нагадаємо також, з'ясувалася причина аварійної посадки літака МАУ в Тбілісі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: