Провокація Femen на Віденському балу: Геращенко прокоментувала інцидент

Читать на русском
Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко прокоментувала протест активістки Femen, на Віденському балу проти приїзду президента України.

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що активістка Femen, яка протестувала на Віденському балу проти приїзду Порошенко, прийшла туди з послом Росії.

Про це з посиланням на австрійську пресу вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«І що стосується балу, президент України там був єдиним запрошеним іноземним президентом. Був з дружиною, вони гідно представляли Україну. А ось посол РФ прийшов на бал ... з голою фемендівкою, як пишуть австрійські ЗМІ. У російських топ-чиновників це щось ментальне і вікове, схоже. Як досягли певного віку і статусу, то на бал або на яхту - не з дружиною, а з ескортом. Скрєпи, такі скрєпи», - написала вона.

Порошенко відвідав Віденський бал: реакція соцмережПетро Порошенко цими днями перебував з офіційним візитом в Австрії. На запрошення президента країни Порошенко відвідав Віденський оперний бал.

Як відомо, українського президента на захід запросив Федеральний президент Австрії Александер Ван дер Беллен як особливого гостя.

Загалом на балу були присутні близько 500 гостей.

Як відреагували соцмережі на захід і участь в ньому українського президента - в нашому огляді.

Раніше, Петро Порошенко та глава Національної ради Австрії Вольфганг Соботка відзначили важливість санкцій відносно РФ, а також обговорили ситуацію на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: