Порошенко відвідає Австрію

Читать на русском
В рамках офіційного візиту український глава держави Петро Порошенко відвідає Австрію і зустрінеться з канцлером Себастіаном Курцем.
Петро Порошенко і Себастьян Курц

Президент України Петро Порошенко 8 лютого має намір відвідати з робочим візитом Австрію.

Про це повідомляє прес-служба глави держави, передає «Слово і Діло».

У рамках візиту відбудуться двосторонні переговори з федеральним президентом Александером ван дер Белленом і новопризначеним федеральним канцлером Себастіаном Курцем.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Очікується, що під час цих зустрічей обговорюватимуться питання подальшого поглиблення політичного діалогу на вищому рівні, торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва, ситуація на Донбасі і зміцнення санкцій політики ЄС з метою підтримки міжнародних зусиль з відновлення територіальної цілісності і суверенітету України.

Крім того, заплановано спільне відвідування главами держав Віденського оперного балу, на який президент України запрошений як особистий почесний гість президента Австрії. Зазначимо, що Віденський оперний бал – щорічне державне захід. Віденські бали занесені ЮНЕСКО в список нематеріальної культурної спадщини. Президент Австрії має привілей запросити на цей захід главу однієї з держав як особистого гостя.

Раніше в Давосі не відбулася зустріч президента США Дональда Трампа і Порошенка.

Нагадаємо, Порошенко розповів про постачання зброї з США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: