Парубій закрив Раду достроково

Читать на русском
Андрій Парубій достроково закрив пленарне засідання 7 лютого через відсутність достатньої кількості народних депутатів для ухвалення рішень.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій достроково закрив пленарне засідання 7 лютого через відсутність достатньої кількості народних депутатів для ухвалення рішень.

Про це він оголосив із президії парламенту, пише «Слово і Діло».

Парламентська весна: позитивні та негативні тенденції нової сесії ВРСьогодні, 6 лютого, спікер ВР Андрій Парубій відкрив нову сесію парламенту, а напередодні прем’єр-міністр Володимир Гройсман анонсував пакет змін для економічного зростання країни, що вважає пріоритетом роботи уряду.

За результатами рейтингового голосування жодне питання порядку денного не набрало необхідної кількості голосів, оскільки в залі було мало депутатів.

«Сьогодні ми шляхом рейтингового голосування спробували знайти законопроекти, які можуть отримати підтримку в залі. На жаль, жоден із них підтримки не знайшов, у зв'язку з цим я закрию ранкове засідання Верховної Ради», – сказав Парубій.

Спікер закликав нардепів до більшої дисциплінованості та нагадав їм, що в середу після обіду вони мають працювати в комітетах.

Засідання в середу, згідно з регламентом, тривають до 14:00. Парламентарі зберуться на наступне засідання 8 лютого о 10:00.

Як повідомлялося, 6 лютого була відкрита восьма сесія парламенту восьмого скликання.

Нагадаємо, в середу, 7 лютого, ВР мала розглянути закон про приватизацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: