Новий Податковий Кодекс так і не був розроблений профільним комітетом Ради, як обіцяв Антонищак

Читать на русском
Два роки тому народний депутат Антонищак запевняв, що в новому Податковому кодексі буде знижене податкове навантаження на фонд заробітної плати.
Facenews.ua

Народний депутат України Андрій Антонищак провалив свою обіцянку дворічної давнини про те, що члени комітету Верховної Ради з питань податкової і митної політики розроблять новий Податковий кодекс.

Таку обіцянку він дав 1 лютого 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

«Комітет із питань податкової і митної політики найближчим часом планує розробити новий Податковий кодекс, в якому будуть значно зменшені податки, в першу чергу податкове навантаження на фонд заробітної плати. Ми маємо якісно його підготувати», – заявив Антонищак у прямому ефірі на телеканалі NewsOne. Ця заява також була оприлюднена на офіційній сторінці фракції БПП.

У 2018 році «Слово і Діло» перевірило на офіційному порталі Верховної Ради всі представлені законопроекти народного депутата. Так, Антонищак напрацював багато змін до поточного кодексу, однак нового не розробив. Крім цього, жоден із депутатів профільного комітету не зареєстрував обіцяний проект нового Податкового кодексу. Додамо, що в Україні діє Податковий кодекс у редакції 2011 року. Тому обіцянка Антонищака отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Антонищак дав 33 обіцянки, з яких 13 виконав, а 11 – провалив.

Раніше ми повідомляли, що півсотні депутатів БПП провалили передвиборчу обіцянку. Також «Слово і Діло» писало про те, як депутати VIII скликання виконують програмні обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: