Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Антонищак запевняє, що члени Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики розробить новий Податковий Кодекс України

1 лютого 2016 року народний депутат України Андрій Антонищак заявив, що члени Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики планує розробити новий Податковий Кодекс України, де будуть значно знижені податки, в першу чергу, податкове навантаження на фонд заробітної платні. Андрій Антонищак наголосив на тому, що новий Податковий Кодекс України дозволить напряму вийти в роботу з міжнародними фінансовими структурами для того, щоб стабілізувати економіку країни.
Не виконано
Сказано 1 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=51681
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=17983&SKL=9
  • http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/2755-17

Результат

У 2018 році ми перевірили на офіційному порталі ВРУ всі подані законопроекти народного депутата. Так, Антонищак напрацював багато змін до поточного кодексу, проте напрацьованого нового не має. Окрім цього, жоден із депутатів профільного комітету не зареєстрував обіцяний проект нового Податкового кодексу. Додамо, що в Україні чинний Податковий Кодекс з 2011 року. Зважаючи на це, обіцянка отримує статус "не виконано".