Справа Адміністрації морських портів: суд заарештував низку майна підозрюваних

Читать на русском
У рамках розслідування розкрадань в Адміністрації морпортів райсуд Києва заарештував низку майна підозрюваних.

Суд заарештував деяке майно підозрюваних, які були затримані в рамках розслідування розкрадань 247 мільйонів гривень Адміністрації морських портів України.

Відповідні рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва менш ніж тиждень тому за результатами розгляду клопотань детективів Бюро, повідомляє «Слово і Діло».

Справа АМПУ: суд обрав запобіжний захід усім підозрюванимСуд обрав запобіжний захід останнім п'ятьом затриманим працівниками Антикорупційного бюро у справі АМПУ.

У першому клопотанні детектив просив накласти арешт на автомобіль Nissan X-Trail 2016 року випуску, який є спільною сумісною власністю, та телефон iPhone 5. Суд задовольнив прохання.

Друге клопотання також стосувалося арешту автомобіля. У Бюро просили заарештувати Ford Focus 2015 року випуску бухгалтера ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв», який до цього був у власності компанії. Його суддя задовольнив.

Встановити, кому саме належать ці автомобілі із сімох затриманих, поки не вдалося, оскільки в реєстрі оприлюднені лише резолютивні частини судових рішень.

Нагадаємо, журналіст «Слова і Діла» з'ясував, кого НАБУ затримало в справі АМПУ.

Раніше директор Бюро Артем Ситник повідомив про спецоперацію в Одеській і Миколаївській областях, а також у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: