Столтенберг: Україні потрібні герої – на війні, в парламенті, в суспільстві

Читать на русском
В Україні час героїв, і зараз вони необхідні більше, ніж будь-коли - в парламенті, в бізнесі і громадянському суспільстві.

В Україні час героїв, і зараз вони необхідні більше, ніж будь-коли - в парламенті, в бізнесі і громадянському суспільстві.

Таку позицію висловив генсекретар НАТО Йенс Столтенберг, виступаючи у Верховній Раді 10 липня, повідомляє «Слово і Діло».

Столтенберг назвав напрямки допомоги НАТО УкраїніГенеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг озвучив основні напрямки підтримки України Альянсом і зазначив, що Київ постійно брав участь у місіях блоку.

«Це час героїв, і Україні вони потрібні більше, ніж будь-коли. Не просто на полі бою, а й тут, в парламенті, в уряді, в бізнесі та в громадянському суспільстві. Україні потрібні герої, які б повстали проти тих, хто хоче затьмарити її світле майбутнє, і боротися з корупцією, де б вона не була і які б форми не приймала. Отже, депутати парламенту, Україні потрібні сучасні ефективні збройні сили, їй потрібні потужні підзвітні демократичні інститути і потужні міцні підзвітні демократичні лідери. Україні потрібні найкращі з вас», - сказав Столтенберг.

Також, під час виступу, Столтенберг розтлумачив Пашинського, чому НАТО не надало Україні зброю.

А корупцію в Україні Столтенберг назвав «раковою пухлиною».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: