У Києві закрили двадцять шкіл

Читать на русском
Поворозник також нагадав, що в цій ситуації необхідно обмежити проведення спортивних, культурно-масових та інших заходів у закритих приміщеннях, уникати великого скупчення людей.

У Києві, щоб уникнути поширення інфекції, ухвалили рішення призупинити заняття в 20 школах, де рівень захворюваності на грип та ГРВІ перевищив 20%, крім того, в 35 школах припинили навчання в окремих класах.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Микола Поворозник, передає прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

Яких штамів грипу українцям остерігатися в цьому сезоні?«Слово і Діло» розібралося, якими новими штамами грипу українці хворітитимуть в епідсезоні 2017/2018.

«Таке рішення ухвалили керівники навчальних закладів спільно з районними управліннями освіти. Наразі найбільша кількість відсутніх через захворюваність на грип та ГРВІ спостерігається в Деснянському (закрито 7 шкіл) та Оболонському (закрито 6 шкіл) районах. Не закрито жодного шкільного навчального закладу в Печерському та Подільському районах», – сказав Поворозник.

Він нагадав, що в зв'язку зі зростанням рівня захворюваності серед дітей члени постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій КМДА ухвалили рішення про можливість тимчасового призупинення навчального процесу – за відсутності 20% від загальної кількості учнів. Навчальний процес може бути припинений як у школі загалом, так і в окремих класах.

Дошкільні навчальні заклади закриватися не будуть.

Поворозник також нагадав, що в цій ситуації необхідно обмежити проведення спортивних, культурно-масових та інших заходів у закритих приміщеннях, уникати великого скупчення людей.

Раніше повідомлялося, що на невизначений термін закрили школи в Запоріжжі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: