Захистити гідність рідних. Дочка Шокіна має намір подати до суду

Читать на русском
Дочка екс-генпрокурора Віктора Шокіна Аліна, яка є громадянкою США, має намір подати до суду на екс-віце-президента Джо Байдена.

Дочка екс-генпрокурора Віктора Шокіна Аліна, яка є громадянкою США, має намір подати до суду на екс-віце-президента Джо Байдена.

Про це «Українській правді» повідомив сам Віктор Шокін, підтверджуючи твіт його дочки Аліни, яка написала про бажання оскаржити заяви Байдена щодо його причетності до звільнення Шокіна, повідомляє «Слово і Діло».

Не генеральна прокуратура: хто насправді керує ГПУ?Журналіст Максим Кречетов розповідає про реальне керівництво Генпрокуратури, так звану «тіньову ГПУ».

«Я знаю, що вона збирається це зробити», – повідомив Шокін.

На запитання про те, чи радилася вона з ним, коли вирішила подавати до суду, Шокін відповів: «Вона повнолітня, доросла людина, їй 40 років, вона має особисту думку. Найбільше її вразило те, що згадали її покійну бабусю. Батька – це само собою, але бабусю... Так він зганьбив її, цей Байден, що вона вирішила ухвалити таке рішення», – сказав Шокін.

Раніше в Twitter користувачка з ніком @alina_oneworld написала:

«Обміркувати ситуацію з промовою екс-віце-президента Байдена, в якій він публічно прикро висловився про мою покійну бабусю та мого батька. З огляду на те, що це стосується всієї родини, планую звернутися до суду, щоб захистити гідність моїх рідних. І продемонструвати високі принципи рівності всіх громадян Америки перед законом», – зазначила вона.

Раніше екс-генпрокурор відреагував на заяву Байдена.

Також стало відомо, що Байден радив Януковичу втекти з України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: