На Закарпатті заблоковані траси, знеструмлені майже 20 сіл

Читать на русском
Внаслідок складних погодних умов на дорогах Закарпаття ускладнено рух великовагового транспорту.

Через негоду, сильні опади у вигляді снігу в високогірних районах Закарпаття на автодорогах ускладнено рух великовагового автотранспорту.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що рятувальники відбуксирували вже 29 автомобілів, які застрягли на засніжених трасах.

«В основному це відбувається внаслідок того, що водії не змінюють вчасно гуму на зимову і не обладнують колеса ланцюгами проти ковзання», - йдеться в повідомленні відомства.   Також, в результаті налипання мокрого снігу сталося падіння трьох дерев. Знеструмлено 19 населених пунктів регіону.

Місцеві легенди України: захист від паводків на Закарпатті«Слово і Діло» продовжує досліджувати найбільш злободенні проблеми міст та регіонів України, що, попри обіцянки політиків, не вирішуються роками. На черзі Закарпаття та його найбільш руйнівне стихійне лихо – паводки.

«Залишаються знеструмленими 14 населених пунктів повністю (Міжгірський район - 6 н.п., Воловецький район - 8 н.п.) та 5 частково (смт Міжгір'я та Хустський район - 4 н. п.)», - повідомляють в ДСНС.

Як повідомлялося, з 30 на 31 січня 2018 року в результаті ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру) було знеструмлено 43 населених пункти в 6 областях.

Раніше, співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій попередили українців про підйом рівнів води на річках і можливі повені.

Детальніше про історію паводків на Закарпатті можна дізнатися в нашому матеріалі за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: