СБУ «зловила» правоохоронців на хабарі

Читать на русском
Співробітники СБУ викрили в Сумах на хабарі трьох учасників злочинного угруповання з числа чинного і двох колишніх правоохоронців.

Співробітники Служби безпеки України спільно з ДПСУ під процесуальним керівництвом прокуратури викрили в Сумах на хабарі трьох учасників злочинного угруповання з числа чинного і двох колишніх правоохоронців.

Як інформруе «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що двоє екс-співробітників МВС і інспектор Держприкордонслужби вимагали від місцевого жителя понад сорок тисяч гривень за сприяння в ухиленні від кримінальної відповідальності за можливу причетність до скоєння злочину», - йдеться в повідомленні.

Співробітники СБУ задокументували отримання зловмисниками першої та другої частин хабара в розмірі п'ятнадцять тисяч гривень.

Вирішується питання про повідомлення підозрі третьому учаснику угруповання. Триває досудове розслідування, зокрема щодо встановлення інших посадових осіб, причетних до протиправних дій.

Нагадаємо, підозрюваному в пропозиції хабара керівнику головного підрозділу детективів НАБУ Андрію Калужинському депутату Одеської обласної ради Олегу Бабенку суд обрав запобіжний захід у вигляді застави.

19 січня Генпрокуратура допитала депутата Одеської облради.

Раніше ЗМІ оприлюднили текст підозри Бабенку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: