Гройсман закликав АМКУ перевірити обґрунтованість підвищення цін на бензин

Читать на русском
Гройсман доручив Державній фіскальній службі спільно з Антимонопольним комітетом України проаналізувати обґрунтованість підвищення цін на нафтопродукти на АЗС країни.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Державній фіскальній службі спільно з Антимонопольним комітетом України проаналізувати обґрунтованість підвищення цін на нафтопродукти на АЗС країни.

Про це прем'єр заявив на брифінгу в місті Богуслав Київської області в п'ятницю, 2 лютого, передає «Слово і Діло».

Чи залежить зростання цін на харчі від подорожчання пальногоАналітики «Слова і Діла» відстежували, чи є взаємозв'язок між подорожчанням бензину і подальшим зростанням цін на основні харчі

«Я стурбований тим, що відбувається зараз із цінами на паливо ... Я доручив ДФС проаналізувати, за якою ціною ввозять паливо до країни, за якою ціною продають, яка маржа. Я вважаю, що ДФС спільно з АМКУ мають зробити це питання публічним. Якщо ми говоримо, що вартість нафти була 55 доларів, а сьогодні – 70 доларів, я розумію, що відбулося підвищення. Але (слід – ред.) пояснити людям, як формується ціна на паливо й чому вона стала такою», – сказав він.

Раніше стало відомо, скільки українці за рік витратили на бензин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: