Нові гуртожитки для контрактників не встигли добудувати в 2017 році, як обіцяв Порошенко

Читать на русском
Порошенко обіцяв у 2017 році завершити для військових-контрактників будівництво гуртожитків, які відповідають стандартам НАТО.
Петро Порошенкоpresident.gov.ua

Президент України Петро Порошенко не виконав обіцянку в 2017 році завершити будівництво близько 100 гуртожитків для військовослужбовців-контрактників.

Про це президент заявляв 12 жовтня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Що обіцяє Порошенко українцям на 2018 рікСлово і Діло зафіксувало, що збирається виконати президент Петро Порошенко в 2018 році. В першу чергу він пообіцяв підвищити мінімалку і продовжувати піклуватися про армію.

«Уже цього року для військових-контрактників планується зведення 100 гуртожитків нового зразка, які відповідають стандартам НАТО. До речі, всі меблі – вітчизняного виробництва», – заявив Порошенко.

Як повідомив 18 грудня «Слову і Ділу» в листі начальник Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ, завершити будівництво та ввести в експлуатацію 91 гуртожиток для контрактників планується в 2018 році. Таким чином, Порошенко свою обіцянку не виконав.

Раніше «Слово і Діло» зафіксувало, які обіцянки не встиг виконати президент минулого року. Рівень відповідальності президента в 2017 році знизився на 13%.

Нагадаємо, міністр оборони України Степан Полторак не виконав обіцянку перевести в 2017 році на нову систему харчування 25 військових частин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: