Псевдомінер столичного метро отримав тюремний термін

Читать на русском
Шевченківський районний суд Києва засудив до п'яти років позбавлення волі псевдомінера, який повідомив про підготовку вибуху в столичному метро і слідчому ізоляторі.

Шевченківський районний суд Києва засудив до п'яти років позбавлення волі псевдомінера, який повідомив про підготовку вибуху в столичному метро і слідчому ізоляторі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацполіціі.

Телефонні терористи: про що свідчить хвиля анонімних повідомлень про «замінування»СБУ з'ясувала, звідки надходили дзвінки про мінування будівель у Києві. З чим пов'язана хвиля телефонних мінувань об'єктів в Україні та Росії, розбирались експерти.

«Уродженець Вінницької області двічі дзвонив на спецлінію 102 і повідомляв про підготовку вибуху на двох станціях метро і державної установи. Отримавши повідомлення, правоохоронці і вибухотехніки оглянули станції «Лісова», «Либідська» і слідчий ізолятор. В результаті ретельної перевірки ніяких підозрілих речовин і предметів правоохоронці не виявили», - йдеться в повідомленні.

Зловмисником виявився уродженець Вінницької області, який раніше був судимий. В ході судового засідання він визнав свою провину і розкаявся. За словами підозрюваного, він дзвонив в поліцію заради розваги.

У поліції зазначили, що чоловік був засуджений за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 7 грудня у Києві замінували суд. Раніше в столиці замінували інформагентство УНН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: