ПриватБанк оптимізується: скільки відділень закриють і перенесуть

Читать на русском
ПриватБанк заявив про наміри скоротити загальну кількість відділень із 2213 до 2061, таким чином оптимізувавши їхню роботу.

ПриватБанк заявив про наміри скоротити загальну кількість відділень із 2213 до 2061, таким чином оптимізувавши їхню роботу.

Про це повідомили в прес-службі банку, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко гарантує збереження коштів клієнтів ПриватБанкуСказано 19 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«ПриватБанк планує в 2018 році відкрити 49 нових універсальних відділень і закрити 152 відділення. При цьому кілька невеликих відділень трансформуватимуться в одне велике», – сказав представник прес-служби банку.

При цьому виконувачка обов'язків голови правління банку Галина Пахачук повідомила, що зміниться розташування 73 відділень банку.

«Ми прагнемо, щоб до кінця року понад 80% наших відділень стали повнофункціональними, могли обслуговувати як фізичних осіб, так і малий бізнес, і корпоративних клієнтів. При оптимізації кількості філіальної мережі ми будемо виходити з формули ефективності та прибутковості в рамках стратегії банку на обслуговування фізосіб і малого бізнесу», – сказала Пахачук.

Крім того, банк планує протягом року збільшити мережу банкоматів на 3% – до 7795, мережа торгових POS-терміналів зросте на 13% – до 170 тис.

За даними НБУ, в 2017 році ПриватБанк відкрив три структурні підрозділи.

Рік після націоналізації: що відбувається з ПриватБанкомМинув рік після націоналізації ПриватБанку, а відголоски минулорічного рішення влади наявні й досі. Наразі Приват виставив дочку на продаж, а активи його колишнього власника арештовані. Оцінку націоналізації дали експерти.

Як повідомлялося, четвертий етап докапіталізації націоналізованого ПриватБанку на 16 млрд грн за рахунок випуску облігацій внутрішньої держпозики був завершений.

Також стало відомо, що «секретним» банком, який отримав від НБУ 2,3 млрд грн, виявився ПриватБанк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: