Вбивство на полюванні: стали відомі подробиці загибелі чиновника з-під Сум

Читать на русском
У вбивстві під час полювання голови Лебединської районної державної адміністрації Івана Легкого підозрюють місцевого підприємця Сергія Коваленка.

У вбивстві під час полювання голови Лебединської районної державної адміністрації Івана Легкого підозрюють місцевого підприємця Сергія Коваленка.

Резонансні замахи та вбивства в Україні: якою є роль поліції та чи виправдала себе реформаРадник Авакова визнав, що поліція робить багато помилок, але продовжує реформування. Але що робити, коли право на помилку призводить до того, що вибухи та вбивства стають закономірністю, а не випадковістю? Чи виправдала себе реформа поліції? Міркували разом з експертами.

Про це в себе в Facebook повідомив журналіст Станіслав Речинський, пише «Слово і Діло».

За його словами, загалом під час події на полюванні перебували десять осіб.

«На полюванні були присутні прокурор Сумської міської прокуратури Рекуненко Борис Павлович, старший оперуповноважений Управління захисту економіки УМВС у Сумській області Кисіль Євген Володимирович, приватний підприємець Іваницький Олег Васильович, пенсіонер Лагуткін Юрій Леонідович, Ломинский Володимир Ілліч, водій підприємства «Полтавагазводобування», єгер і син убитого», – йдеться в повідомленні.

За наявною інформацією, підозрюваний «стріляв вздовж номерів, що є грубим порушенням правил полювання».

«А ще більш диким є те, що стріляв він картеччю. Що суворо заборонено на всій території України. Плюс зараз не сезон полювання на кабана. Ну й склад «мисливців» показовий», –зазначив Речинський.

Раніше повідомлялося, що в Сумській області на полюванні застрелили чиновника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: