Клімкін Росії: не бійтеся, що кримчани допомагають один одному

Читать на русском
Голова МЗС Павло Клімкін заявив, що вся світова громадськість вимагає від Росії припинити порушувати права людини в окупованому Криму.

Голова МЗС Павло Клімкін заявив, що вся світова спільнота вимагає від Росії припинити порушувати права людини в окупованому Криму.

Про це він написав у Twitter, інформує «Слово і Діло».

Клімкін обіцяє звертатися в міжнародні суди з приводу КримуСказано 8 листопада 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

«Російські окупанти увірвалися на зустріч громадського об’єднання «Кримська солідарність». Це ж треба так боятися того, що кримчани допомагають один одному й підтримують сім'ї політв'язнів», – написав міністр.

Він додав, що вимога всього демократичного світу до РФ – припинити порушення прав людини та політичне переслідування в окупованому Криму.

Раніше повідомлялося, що співробітники російського ОМОНу в суботу перервали засідання громадської ініціативи «Кримська солідарність» у Судаку в окупованому Криму.

Силовики заявили, що нібито їм надійшов дзвінок про те, що «за цією адресою відбуваються збори зі зброєю».

Ситуація в Криму наприкінці лютого 2014 року була дуже напруженою – ЧубаровЧубаров зазначив, що готовий був обговорювати із Сурковим лише питання, що стосуються кримських татар.

Як заявив координатор Кримської контактної групи з прав людини Абдурешит Джеппаров, силовики вперше з'являються на засіданні громадської ініціативи «Кримська солідарність». Джеппаров закликав українську владу в особі президента Петра Порошенка, Верховної Ради та інших держорганів відреагувати на ситуацію в Судаку.

Нагадаємо, ФСБ затримала чергового українця при спробі незаконно потрапити до Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: