ФСБ затримала українця при спробі незаконно потрапити до Криму

Читать на русском
Російські прикордонники затримали жителя Донецької області, який намагався вночі незаконно потрапити до Криму в районі Турецького валу.

Російські прикордонники затримали жителя Донецької області, який намагався вночі незаконно потрапити до Криму в районі Турецького валу.

Як інформує «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 26 січня, повідомляє ІА «Крим-інформ» із посиланням на прес-службу Прикордонного управління ФСБ Росії в Республіці Крим.

Джемілєв у ПАРЄ: Росія масово заселяє Крим росіянамиЗа минулі чотири роки до Криму заїхали від 500 тисяч до одного мільйона громадян Російської Федерації.
  «У нічний час доби працівники Прикордонного управління ФСБ Росії в Республіці Крим запобігли спробі 37-річного жителя Донецької області України незаконно потрапити на територію півострова», – йдеться в повідомленні.

У відомстві стверджують, що житель Дружківки, оминаючи пункти пропуску, зайшов на територію Російської Федерації, де був затриманий нарядом прикордонної застави Армянська.

Щодо українця порушена кримінальна справа за незаконний перетин державного кордону РФ і обраний запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Напередодні повідомлялося про нові обшуки кримських татар, які окупанти провели в Джанкої.

Також ФСБ провела обшуки у кримських татар у Новому Світі та Старому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: