В'ятрович розповів для кого небезпечний закон про заборону «бандерівської ідеології»

Читать на русском
Глава Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович стверджує, що закон про заборону «бандерівської ідеології» небезпечний не для України, а для Польщі.

Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович стверджує, що закон про заборону «бандерівської ідеології» небезпечний не для України, а для Польщі.

Про це інформує «Слово і Діло», з посиланням на його повідомлення на сторінці в Facebook.

В'ятрович назвав Цоя, Булгакова та Висоцького «щупальцями руского міра»: реакція соцмережВолодимир В'ятрович заявив, що Цой, Висоцький і Булгаков – це щупальця руского міра. Що про це думають українці – в матеріалі Слова і Діла.

«Це серйозний крок до згортання свободи слова та введення партійної цензури. Під дію закону потраплять не тільки українські автори, а й польські, ті хто писали про УПА, не рахуючи її діяльність злочинною. Під цензуру потраплять твори Тожецького, Куроня, Гедройца», - написав В'ятрович.

«Без свободи слова неможлива демократія. Досвід нашого східного сусіда це довів. Не хочеться повторення цього уроку у західного», - зазначив глава Українського інституту національної пам'яті.

Раніше В'ятрович розповів, що потрібно побудувати замість Арки дружби народів.

Нагадаємо також, Вятрович назвав умову скасування мораторію на ексгумацію польських могил.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: